суботу, 4 березня 2017 р.

Знову подушка .

Я не знаю, як це називається , але коли у хаті стоять великі мішки з гарними кусками нової матерії , а ти копирсаєшся і возишся з текстильним  сміттям і пробуєш створити якийсь свій власний текстиль... Не знаю і не хочу знати . Я просто покажу , як воно у мене вийшло. Між іншим - дуже люблю зелений колір саме у таких відтінках. Поки що все  - заспокоїлась . А далі буде видно. 

А під рискою кілька фото , з чого шилась ця подушечка.





Ну , а далі - всі шнурки , що були в домі та підходили по кольору , кілька клаптиків з флоку , що теж підійшов -  пришилися на ці приклеєні на флізелін кусочки тканини . Все. Заспокоїла  свою душу новою подушкою.

12 коментарів:

  1. Соломiя, твоэ серце в полонi меблевих тканин. Вийшло - супер (як i завжди).
    Розкажу свiжу iсторiю про клаптики. Нiяк не куплю коврик для мишки. Вчора вирiшила пошити (вiрнiше - вишити). Так як вiн маэ бути вишитим щiльно, то не маэ значення на якому клаптику. От i шукала самий нiякий, нiнавiщо не придатний. Знайшла. Почала вишивати. Чоловiк спитав "Що це буде?" Вiдповiла - "ЧУДО". Бо це справдi чудо - з непотребу зробити рiч. Та не аби яку, а неповторну, з душею, з характером.
    Ця твоя подушка так i називаэться: ЧУДО.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже вдчна за коментар . Це ,мабуть,усі творчі люди трошки збочення таке собі мають - саме з нічого або зі сміття зробити щось гарне й потрібно-корисне.Надіюсь скоро побачити твій килимок під "мишу".Впевнена - це буде щось особливе!

      Видалити
  2. Соломія, гэта арт аб'ект атрымаўся, а не падушка! Дужа арыгінальна. А тое, што са "смецця" - асабліва каштоўна ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже дякую , Наста . Арт об'єкт, кажеш ? То,мабуть, занадто висока оцінка .Це просто був маленький експеримент.

      Видалити
  3. Дякую , Інно! Варто робити такі експерименти , вони роблять цікавішим наше творче життя.

    ВідповістиВидалити
  4. Суперова подушка і такої більше немає і не буде. Люблю авторські роботи.

    ВідповістиВидалити
  5. та от іноді хочеться зовсім звільнитись від стереотипів якихось , навязаних нам спогладанням світлин робіт інших і відпустити свою фантазію на волю...
    дякую за відгук.

    ВідповістиВидалити
  6. Соломия, сколько всего красивенного ты в домике прячешь....
    Подушка стильная!!!! Слушай, а сумка в таком стиле, то же классно будет смотреться. Скажи, ты квадратики аппликационной или прямой строчкой пришиваешь?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибки за комментарий! Безусловно согласна - сумка бы тоже неплохо смотрелась такая, надо попробовать. Квадратики пришиваю обыкновенной прямой строчкой , ширина стежка 2мм.На этой подушке много строчки прямой - она густо всё пришила и вся в одну сторону только.

      Видалити
  7. Это называется: офигеть какую красоту сотворила из мусора!!!
    Я такая же - новые ткани лежат, а я в образках копаюсь - с ними интереснее!)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Иногда что-то интересное приходит и мне в голову . Сама удивляюсь ! Подушка мне самой нравится . Можно было даже и сумку в таком стиле сделать,но где взять на всё время?

      Видалити