суботу, 25 лютого 2017 р.

Подушка в техніці "сhenille".


Супер спосіб для боротьби з не дуже цікавими клаптиками тканин, які ні в кут , ні в двері , як то кажуть. Знаю , що у цій техніці люди роблять шедевральні речі . А для мене - це дуже гарний спосіб творчо позбутися багатьох речей , які шкода викинути , а для шиття вони не сильно годяться. От якраз для тої техніки можуть бути дуже цікавим матеріалом. І можна зробити багато гарних килимків , подушок , накидок на дивани та ліжка. 







10 коментарів:

  1. Класснючая подушка получилась! Давно мечтаю что- нибудь сотворить в этой технике.

    ВідповістиВидалити
  2. Я тоже мечтала , мечтала , потом надоело мечтать и попробовала . Раньше была уверена , что нужны целые куски ткани для перекрывания нужной поверхгности полотна . Но теперь знаю , что только нижний и верхний слой обязательно нужен целый, а все остальные могут быть из кусочков . А это в свою очередь - огромные возможности для творческого "истребления" ненужных кусочков в доме .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я не знала, что прослойку можно из кусочков! Да, век живи, век учись...

      Видалити
    2. Вот и для меня это было своего рода открытием .

      Видалити
  3. Тут треба багато пробувати і експериментувати, виходять речі несподівані і гарні. Люблю щіткою розчісувати... :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Згідна повністю з тобою - варіантів може бути безліч . Навіть светри , що збіглися в машинці можна всередину запхати.Пробувати і експериментувати - саме так.

      Видалити
  4. Пора й мені зі своїми мішками так розпралятися. Твої роботи надихають на подвиги.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я дуже рада , що такі маленькі відкриття надихають . Тільки обовязково прокладати шовчик потрібно на всіх клаптиках по косій - і тоді жодна ниточка не буде втікати після прання і після щітки .

      Видалити