суботу, 24 грудня 2016 р.

Малятко.

Моє Малятко . Міні квілт розміром 22см на 28 см . Робота приурочена до 10-ліття сайту Дублірін. Дякуючи чудовим творчим людям ,  які придумали та розвивали всі ці 10 років форум , я і навчилась працювати з клаптиками тканин , навчилась вірити у себе , і можу тепер впевнено  сказати , що готова до більшого масштабу робіт. А ця мініатюра - відображення мого життя ... Багато років назад , у мене вже був свій філософський погляд на плин часу і в 5 рочків (саме дивлячись у вікно) я запитувала себе: "Цікаво , а що мене чекає далі.?"
Два світи - один затишний та теплий - це наш дім , наші рідні , наші гарні спогади про батьків , наші друзі та захоплення, наші пригоди , а там , - за вікном - зовсім інший , часом чарівний , казковий та цікавий , а часом жорстокий та непередбачуваний світ. Малою, притуливши до вікна свій черговий малюночок , я з нетерпінням чекала тата з роботи , щоб похвалитися йому своїми досягненнями. А потім ,в перших шкільних  класах ,так само тримала біля вікна свій щоденник зі своїми п'ятірками і знову чекала тата. А котик - це мабуть, загальний символ усіх моїх звірят , які жили та живуть в моєму домі . А , правда, він вийшов у мене як живий? Мені здається , що через секунду зійде з підвіконня, підійде до мене й замуркоче
🐱...

2 коментарі:

  1. Какая чудесная картина, Соломея! Если б я не знала, что это сделано из ткани... Подумала б что нарисовано. Ты настоящий художник!

    ВідповістиВидалити