пʼятницю, 23 жовтня 2015 р.

Коли стає холодніше...




Коли стає холодніше, я починаю згадувати чомусь сову. Це друга істота після кота , яка мене надихає на пошиття сумки. Багато чого тут зроблено вручну. І сова повністю МОЯ - тобто зроблена за моїм малюнком та моїми лекалами. Одна торбинка зроблена під замовлення такого плану : "Будь-яка ваша робота" . Ну, а друга шилась за компанію. І щось мені підказує  , що буду шити ще .

6 коментарів:

  1. Соломіє, дуже люблю твоїх котів і сов. Завжди хочу щось подібне, але руки, майбуть, не з того місця ростуть. Чудові в тебе роботи.

    ВідповістиВидалити
  2. Інночко! Не видумуй дурниць! У тебе руки з правильного місця ростуть , просто більше віри у себе і все буде чудово. А як шити я не відмовляюсь підказати , якщо якісь питання виникатимуть.
    Дякую за увагу до моїх робіт.

    ВідповістиВидалити
  3. Даєш ще сумок веселих і класних!!

    ВідповістиВидалити
  4. Які ж вони милі...ммммм)))))), можна запитання: які тканини ви використовуєте найчастіше для сумочок та торбинок? Дякую, і ще, давайте дружити??))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Євгеніє! До своїх сумочок-торбинок я використовую меблеві тканини - вони дуже якісні та добротні. Їх носять люди роками. Адже меблеву тканину роблять саме з таким розрахунком , що не на один рік. Та й речі з таких тканин виглядають трошки багатше ніж з печворкових ( нехай на мене не ображаються ті майстрині , що творять саме з х/б, - це моя чисто суб'єктивна думка)
      А дружити ? Я безумовно дуже буду рада , тільки дуже шкода , що Ви не з мого міста, бо у нас ,у Львові захоплюються валянням , вишиванням ,скрапбукінгом і лялькарством - але тільки не печворком або хоча б пошиттям артсумок. Тому мені дуже сумно від того.

      Видалити