пʼятницю, 30 вересня 2016 р.

Шкодні ворони.

Маленькі взірці меблевих тканин просто порізала як заманулось ... щоб потім зішити у "крейзі" порядку. Ну хто ж на таке ще здатен , як не той, хто любить печворк .
А вставочки - льон прибалтійський з малюночком ворони. На косметичці вони з двох сторін.  


пʼятницю, 23 вересня 2016 р.

Веселі котики .

Дві нові торбинки пошилися за два тижні. З котиками. Малювала їх сама, та й шо там малювати тих котів - два ока і вуса.
Так приємно було почути від дівчини , що колись давніше придбала у мене сумку , що носить вона її уже 8-ий рік і та як новенька . Нічим не замінимий меблевий гобеленчик , а аплікації з флоку таки  невмирущі! І прати можна в машинці - нічого з ними не станеться. А котики вийшли дуже милі і всередині сумки усе добротно.


неділю, 11 вересня 2016 р.

Ворони та зубасті рибки .

Пошила чотири торбини. З воронами та зубастими рибками. Була потреба  , щоб аплікації були цього разу смішні та незвичні . Не знаю чи сподобаються вони усім іншим,  але мені так.


четвер, 8 вересня 2016 р.

Клаптик вишитого полотна...

Дуже хочу вишити собі сорчку. Більше місяця передивлялась різні схемки вишивок , голова йшла обертом . Але вирішила собі одного вечора - стоп ! Для чого щось шукати в інтернеті  , коли у мене є чудовий орнамент , який залишився мені від мами. Цьому клаптику вишитого полотна мабуть більше ста років... Моя мама мені годилася у бабці . А цей фартушок їй подарувала якась старша жіночка , коли моїй мамі було 6 чи 7  рочків. Уявіть собі наскільки він старенький ! На усі свята у школі ,де вчилася моя мама , учні одягали вишиті речі . Навіть фотографія у мене збереглася маминого класу. Шкода , правда , що світлина не кольорова .Тоді такого "ноу-хау" ще не було.
Сама вишивка на цій дитячій запасці збереглася дуже добре , нитки  не вилиняли і просто світяться ,як яскраві кольорові ліхтарики .