середу, 29 липня 2015 р.

Доріжка-змія.

Велике дякую своїй тезці з Німеції за те , що знайшла і показала таку техніку легкого печворку ! Ця технологія пошиття відкриває безліч варіантів створення  доріжок на стіл , її можна використати в пошитті сумочок та, думаю, навіть панно. Я спочатку спробувала швидко та бездумно пошити таким способом  доріжку з печворкових тканин - можна сказати , що просто зіпсувала, тому й показувати навіть немає змісту. Але досвід з'явився і тому з легкістю пошилась наступна робота,  яку мені  не соромно показати. Єдиний мінус - важко сфотографувати цю доріжку. Таке враження , що крутиться ніби змія.  А якщо врахувати ,що фотографії роблю телефоном , то коментарі тут недоречні.
Щоб вибрати кольорову гаму для доріжки , пірнула у свої запаси флоку . Який все ж таки приємний на дотик цей матеріал ! Здається ніби песика якогось гладиш. Відтінків флоку у мене багато , я б сказала , що навіть забагато . Було б менше ,то легше було б визначитись , а так набагато більше часу йде на підбір кольорів. А вибрала я серед свого багатства ось такі тканинки :


неділю, 12 липня 2015 р.

четвер, 9 липня 2015 р.

Маленька , але містка.

Пошила маленьку торбинку для тих випадків , коли не потрібно багато чого носити з собою, а тільки найнеобхідніше.
Колись, приємна дуже знайома з Прибалтики прислала мені льон з малюнком котиків - увесь пішов  на косметички . А люди вимагають котиків - прийшлось вишити таких самих.


суботу, 4 липня 2015 р.

З того , що зазвичай викидаю.

Вирішила спробувати ...На якусь мить уявила  собі , що мої шафи не гнуться від клаптів меблевої тканини ,а я бідна, як церковна миша і не маю з чого шити. Цікаво було пофантазувати! То ж в діло пішли дуже дрібні кусочки клаптиків , які я просто позшивала , сильно не задумуючись, в одне полотно. А пізніше вирізала з того "твору" - "млинці", які у свою чергу перетворилися на такі ось косметички.



середу, 1 липня 2015 р.

Косметички .







Дуже люблю косметички. Але сама залишаюсь завжди без жодної.  Моїм знайомим та друзям  вони теж до вподоби і приходиться дарувати навіть ті , що залишаю собі.
Зі своїх клаптиків тканини для меблів  пошила кілька косметичок і в подарунок, і на продаж.